greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Duurzame spiegels van GLASSby

Nu we met zijn allen in deze lockdown zitten hebben veel mensen wat extra tijd om handen. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, sommige mensen zijn alleen maar drukker geworden! Voor mijn geldt dit gelukkig niet. Mijn werk heeft wat minder aandacht nodig omdat er minder bestellingen en dergelijke binnenkomen. Ik hoef daarom maar zes uur per dag te werken in plaats van acht. Dit lijkt een kleine vermindering, maar ik houd zoveel extra tijd nodig! In deze blog schrijf ik over wat ik heb gedaan met die extra tijd. Veel leesplezier!

Waarom een spiegel op maat?

Al een tijd droom ik ervan om mijn woonkamer een make-over te geven. Toen ik net verhuisd was, heb ik alles gewoon gemakzuchtig snel ingericht. Er waren veel belangrijke klussen die eerst gedaan moesten worden. Nu heb ik dus genoeg tijd om echt volledig aandacht te besteden aan mijn woonkamer! Mijn woonkamer heeft een heel smalle muur met daarnaast aan beide kanten een deuropening. Tot nu toe had ik niks met die muur gedaan, eigenlijk zonde! Daarnaast wil ik al een tijdje een spiegel in de woonkamer. Daarom besloot ik deze twee te combineren. Ik moest voor deze opdracht wel een spiegel op maat laten maken. Ik wilde namelijk een ronde spiegel, maar de mooie formaten waren te breed voor de muur. Een op maat gemaakte ovale spiegel was uiteindelijk de uitkomst om een mooi compromis te vinden tussen rond en groot!

Duurzame spiegels van GLASSby bewust geproduceerd

Een ovale spiegel op maat moet voor mij wel aan wat eisen voldoen. Zoals alles wat ik tegenwoordig koop, wil ik dat het duurzaam en lokaal wordt geproduceerd. Tegenwoordig kun je bij spiegels van GLASSby beide boxjes afvinken. Ze maken de spiegels op maat in Nederland. Daarmee zijn ze zowel duurzaam als lokaal. Daarnaast is de kwaliteit van handgemaakte spiegels veel beter dan van bijvoorbeeld de Action of Xenos. Spiegels van GLASSby zijn dus de juiste uitkomst!

Op de website vind je alles wat je nodig hebt

Nu hoef je niet naar een klein plaatsje ergens in een Achterhoek van Nederland te reizen om zo’n spiegel te vinden. Je kunt ze gewoon heel gemakkelijk online bestellen! Op de website van GLASSby vind je alles wat je nodig hebt. Zo kun je precies de juiste spiegel uitkiezen die in jouw interieur past. De spiegel die ik heb uitgekozen hangt echt perfect aan de muur. Het is zo fijn om je huiskamer helemaal compleet te maken. Nu kan ik in alle rust lekker in de woonkamer relaxen na een dagje thuiswerken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén