greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Genieten in het groen: de mooiste tuinmeubels

We zijn verhuisd van de stad naar het platteland. Daarmee zijn we een heel nieuw leven begonnen. Voor die tijd werkte ik als econometrist bij een grote bank en mijn vriendin had een goede job in de marketing bij een multinational.  We waren de ratrace meer dan beu. Elke ochtend vroeg opstaan om vervolgens op je paasbest aan het werk te gaan in grote kantoorgebouwen op de zuidas. Vergaderingen, congressen, zakendiners: dat hadden we wel gezien. We kochten een oude hofboerderij in Zuid-Limburg met het idee om daar een Bed & Breakfast te starten.

Binnentuin annex hofje

De boerderij is in een vierkant gebouwd rondom een binnenplaats. Het huis is opgetrokken uit mergelsteen, gewonnen in de Limburgse steengroeven. Het heeft een grote toegangspoort en alle deuren van het woonhuis, de schuren en de stallen komen uit op de binnenplaats. Zo’n binnenplaats wordt ook wel ‘het hofje’ of ‘de koer’ genoemd. Vroeger was dat de plek waar de mesthoop lag. Nu is die binnenplaats een mooie tuin waar onze gasten kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf in het prachtige landschap. De stallen en schuren zijn inmiddels verbouwd tot gastenverblijven. Omdat de boerderij onder monumentenzorg valt, moest zoveel mogelijk in de originele staat blijven. De muren zijn opnieuw wit geschilderd, dat houdt de kamers koel in de zomer.

Promotie Bed & Breakfast

De tuin is naar onze wensen ingericht en verzorgd door een hovenier. De tuinmeubels hebben we allemaal gekocht bij dezelfde zaak: Tuinmeubelland. We zijn door de mensen van Tuinmeubelland uitstekend geadviseerd. Elk zitje heeft een grote parasol en mooie luxe tuinkussens. We hebben er zelfs een barbecue en buitenkeuken aangeschaft. Alles is van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Het buitenleven bevalt ons prima! Mijn vriendin had haar marketing skills ingezet om onze Bed & Breakfast flink te promoten. Al snel zaten we vol voor het komende half jaar. Dat gaat dus heel lekker. We doen er alles aan om de gasten een fijn verblijf te bezorgen. Onze mooi ingerichte tuin helpt hier zeker bij! Dit voorjaar komt er iets nieuws bij: een jacuzzi. Ook van Tuinmeubelland.

Eenvoudig en snel bestellen

Het bestellen bij Tuinmeubelland gaat eenvoudig en snel. Alles wordt op het adres van je keuze bezorgd. Vanaf €50 is dat gratis. Je kunt ook de winkels bezoeken in plaats van online bestellen. Of de winkel bezoeken en later, thuis, online bestellen. We hebben zojuist nog wat producten aangeschaft voor het onderhoud van de tuinmeubels. Zo zijn we goed voorbereid: laat de zomer maar komen!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén