greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Eerlijke mode van Nederlandse bodem

Wil je duurzaam de allerlaatste trends bemachtigen? Dan kun je overwegen eens een kijkje te nemen bij Studio Anneloes. De kleding, verkrijgbaar bij winkelstraat.nl, is ontworpen door Anneloes in hartje Amsterdam. Sinds 2006 worden er collecties uitgebracht van eerlijke stoffen en gemaakt door mensen tegen een eerlijke prijs onder goede omstandigheden. Daar worden wij blij van!

Een modemerk voor iedere vrouw

Studio Anneloes is een merk voor de moderne vrouw. Het is kleding waar je je goed in zou moeten voelen. Kleding die je wilt blijven dragen. Een goede pasvorm is daarvoor cruciaal. Comfort begint namelijk bij kleding die de vormen van een lichaam als het ware ‘omhult’ en niet bekneld. Bij Studio Anneloes gaat het dan vooral om echte vormen van echte vrouwen. De kleding moet dus comfort bieden, voor elk figuur. Er zijn voor alle gelegenheden items die zullen opvallen, maar tegelijkertijd stijlvol zijn. 

Eerlijke stoffen

Zoals gezegd is een modemerk dat zich inzet voor eerlijke productie van mode. Daarom maak Studio Anneloes gebruik van de stoffen die geproduceerd zijn door de Italiaanse ‘Eurojersey’. Zij maken gepatenteerde stoffen onder de naam ‘sensitive fabrics’. Dit zijn stoffen van kwaliteit en hebben bovendien als kenmerk dat ze vrijwel niet kreuken. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je een shirt opvouwt en vervolgens de kreukel daarvan er met geen mogelijkheid meer uitkrijgt? Niet met deze stoffen. Deze producent steunt initiatieven door een beter milieu en streeft naar minimale impact op milieu vervuiling. 

Koop bewust bij Studio Anneloes

 Studio Anneloes promoot dat we bij het kopen van onze kleding bewust zouden moeten kiezen wat we dragen. Het credo is dan ook ’Buy less, choose well, make it last’. Door geen snelle mode te kopen, maar kledingstukken te kopen die we kunnen blijven dragen, wordt er niet onnodig kleding weggegooid. Het is belangrijk om stil te staan bij wat je koopt. Investeer je in kwaliteit stukken dan weet je dat je er langer mee doet. De stoffen van Studio Anneloes dragen daaraan bij. Als consument kun je zo zorgdragen voor een bewuste koop en het voorkomen van wegwerpkleding. Wij zijn in ieder geval fan van deze visie. 

Ben jij ook fan geworden van de items te vinden bij Studio Anneloes? Volg dan de nieuwe collecties via de handige app van winkelstraat.nl. Je kan in de app, die te downloaden is in de appstore, aangeven wat je favoriete designers zijn en je kan instellen om een melding te krijgen wanneer zij nieuwe items hebben. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén