greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Mason Garments: de beste schoenen van Nederlandse bodem!

Je voeten dragen je hele lichaam. Daarbovenop komt al het gewicht wat jij op je lichaam zet, zoals de zware tas op je rug of over je schouder – al dat gewicht komt uiteindelijk weer op je voeten terecht. Ze hebben het dus zwaar te verduren, en zonder ze waren we nergens! Zoals je voeten jouw dragen, dragen je schoenen jouw outfit. Hoe goed je er ook uitziet, hoe goed je alles ook hebt gematcht tot in de details – als de schoenen niet passen houdt het helaas op. Omdat goede schoenen toch een redelijke investering zijn is het altijd belangrijk om te kiezen voor exemplaren die goed passen bij veel van je items; echte key of staple items die ook nog bij jouw passen als je stijl ietwat verandert. Nou betekent dat natuurlijk niet dat je alleen saaie schoenen moet kopen, integendeel! Met mooie merken zoals Mason Garments heb jij een prachtige schoen die klassiek en simpel is, oneindig te combineren, maar toch met dat beetje extra’s wat jouw bijzonder maakt.

Wat is Mason Garments?

Mason Garments is een high-end schoenenmerk wat in 2012 werd opgerichten door de Nederlandse designer Rendi Aditia. Hij ontwikkelde al op jonge leeftijd een interesse voor high fashion en is vervolgens alleen maar verliefder geworden op het vak. Hij begon zo snel mogelijk zijn eigen stukken te ontwerpen, wat uiteindelijk uitgroeide tot het prachtige schoenen label Mason Garments. Ook al worden de designs thuis in Amsterdam gemaakt, brengt Mason Garments de productie naar de plek waar deze het beste gedaan kan worden: Italië. Het land van van prachtigste materiaal, en waar vakmanschap als het op schoenen maken aankomt. Alleen de fijnste Italiaanse materialen worden gebruikt voor de schoenen van Mason Garments: handmatig geselecteerd kalfsleer van de beste looierijen.

En met die kwaliteitsmaterialen worden Mason Garments schoenen ook nog eens op een hele speciale manier gemaakt. De techniek heet Sacchetto, en zorgt ervoor dat de voet als een soort hand in een handschoen in de schoen glijdt. Gemakkelijk, comfortabel, maar met als resultaat een perfecte fit.

Waarom Mason Garments schoenen?

Het antwoord is simpel: omdat Mason Garments schoenen maakt voor iedereen. Mannen, vrouwen, kinderen – maar ook mensen met verschillende stijlen en smaken. Door simpliciteit en klassieke ideeen samen te brengen met nieuwe moderne concepten ontstaan er bij mason Garments prachtige schoenen die oneindig te combineren zijn, en toch dat randje hebben wat ze echt bij jou laat passen als je nét wat anders wil zijn dan de rest.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén