greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Hoe kleed je je kinderen aan?

 

Als je kinderen hebt, dan heb je het hier soms maar druk mee. Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn en zijn dat dan ook voor de meeste ouders van tijd tot tijd. Dit komt onder andere omdat ze bomvol energie zitten. Daarnaast zijn ze enorm puur; ze zijn zich niet bewust van enig kwaad in de wereld en hebben hun mening nog niet laten beïnvloeden door externe factoren. Ze willen gewoon wat zij willen, heel goed. Maar goed dat kan ook een beetje tegen je werken. Bijvoorbeeld met het aankleden van je kinderen. Wij willen je hier een beetje mee gaan helpen. Dit doen we door je te vertellen hoe je je kinderen makkelijker kunt aankleden. We gaan diverse technieken bespreken die je beide op hun eigen manier helpen. Lees je snel verder? Dan wordt het leven een heel stuk makkelijker!

Goede kleding

Deze tip ligt voor ons voor de hand, maar toch handelen veel mensen hier niet naar. Als je wil dat je kind aankleden makkelijk wordt, dan moet je ervoor zorgen dat je kind de kleding leuk vindt. Kijk bijvoorbeeld eens naar een merk wat jij ook zou kunnen dragen, zoals Dsquared. Ze hebben van dit merk ook een kinderkledinglijn; Dsquared kids. Papa en mama die lijken op zoon/dochter, hoe leuk is dat? We weten allemaal dat kinderen liever geen dingen doen die ze niet leuk vinden, daarom kun je er maar beter voor zorgen dat ze die kleding leuk vinden. Ga samen met ze op zoek naar kleding die geschikt is voor ze, zowel qua maat, prijs, stijl als de stijl met het oog op de toekomst. Tuurlijk, niet alles kan helemaal naar hun wens zijn, maar doe in ieder geval je best! 

Proces

Dan vervolgens het proces. We willen allereerst dat je je tijd neemt voor het aankleden van je kids. Als je je kids moet aankleden voor school ‘s ochtends vroeg, dan is dat vaak het moment waar het drama begint. Ze willen niet naar school, ze willen dat ene setje kleding niet aan, ze willen later pas aankleden en ga zo maar door. Veel van dit gezeur kun je zien aankomen en haasten door weinig tijd maakt het alleen maar erger, neem daarom je tijd. Tevens is het van belang dat je ervoor zorgt dat ze zich willen aankleden, zoek een manier die ze hiermee stimuleert. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén