greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Boormachine kopen: veel klussen kan je zelf

Of je nu twee linker handen hebt of niet, een schilderijtje of een fotolijstje ophangen, dat kan iedereen. Als je maar de juiste gereedschappen tot je beschikking hebt. Dat begint natuurlijk met het aanschaffen van een goede boormachine (zoals een Makita boormachine of een Dewalt boormachine). Maar ook een hamer, schroevendraaier en een meetlint horen in ieder huishouden thuis. Een goede boormachine kan je gewoon online aanschaffen. Wanneer je eenmaal hebt leren werken met deze boormachine, dan draai je je hand niet meer om voor de kleinere klusjes in huis. Of het nu gaat om het boren van een gaatje voor het ophangen van een fotolijstje of het in elkaar schroeven van meubelen, met een boormachine bij de hand doe je het allemaal lekker zelf!

Een boormachine met een accu of een draadje?

Het is maar net wat jij fijner vindt. Een boormachine op een accu is gemakkelijk in gebruik. Deze is over het algemeen iets lichter, maar (dus) ook minder sterk. Als je echt serieus gaten gaat boren in beton, dan heb je er een met een draadje nodig. Nog een voordeel van een boor met een draadje is dat deze altijd klaar is voor gebruik. Bij een boor met een accu moet je er altijd op tijd aan denken om deze op te laden. Aan de andere kant kun je met een boor op een accu weer op plekken aan het werk waar geen stopcontact in de buurt is. Ook kun je dan gewoon doorwerken als je, vanwege het klussen, de stroom van de leiding hebt moeten halen.
Boormachine

Een boormachine moet bij je passen

Of je nu kiest voor een boor aan een draadje of op een accu, het gaat er uiteindelijk om dat de boor goed bij je past. Hij moet als gegoten in je hand vallen. Hou daar goed rekening mee wanneer je gaat kijken voor een boormachine. Als je kleine handen hebt, dan is het vasthouden van een grote boor helemaal niet handig. Even van te voren in de winkel passen is een goed idee.

Een boormachine bestel je fijn online

Wanneer je je klussen aan het plannen bent, dan heb je helemaal geen tijd en zin om ook nog naar een winkel te gaan voor een boormachine. Deze bestel je daarom heel gemakkelijk online. Je ziet dan precies welke accessoires erbij zitten. En, het grootste voordeel, je hebt de machine de volgende werkdag al in huis. Zo kun je in een mum van tijd de klus geklaard hebben.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén