greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Professionele schoonmaak voor elke sector

Wat houdt een professionele schoonmaak precies in?

Het is eigenlijk best moeilijk om te definieren wat een professionele schoonmaak precies inhoudt. In de officiele termen is een professionele schoonmaak alles wat u of uw werknemers zelf niet doen. In de praktijk wordt zo'n schoonmaak vaak geassocieerd met een team die een moeilijke klus komt schoonmaken en die daar speciale apparatuur en kennis voor hebben! Maar het kan zijn dat de bedrijven van het schoonmaken van toiletten tot gevelreinigingen aanbieden! Er zijn verschillende bedrijven die zicht richten op professionele schoonmaak! Een daarvan is Augias Schoonmakers. Zij hebben een heel team aan schoonmakers die verschillende sectoren voorzien van schoonmaken. Dit bedrijf concentreert zich voornamelijk op duurzaam schoonmaken, wat ik als duurzaamheids fanaat helemaal geweldig vindt! Daarom ga ik nog wat dieper in op wat het bedrijf precies doet en waar ze op focussen!

 

Voor welke sectoren kan een professionele schoonmaak?

Voor elk bedrijf, in wat voor sector dan ook, is het natuurlijk heel erg belangrijk om te werken in een schone omgeving. Dit is zelfs een belangrijke succesfactor van veel ondernemingen! Er zit echter wel een verschil in apparatuur en kennis per sector. Een chemische fabriek schoonmaken vereist wat andere kennis en apparatuur dan het schoonmaken van kantoorbedrijven. Augias Schoonmakers focust zich op deze laatste groep. Ze maken kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere bedrijfspanden schoon. Dit is dus een sector waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Schoonmaakpraktijken die bij deze sector horen zijn bijvoorbeeld professionele schoonmaak, glasbewassing, tapijtreiniging, dieptereiniging, gevelreiniging en facilitaire diensten. Het voordeel aan een vast bedrijf is dat de werknemers die komen het pand snel leren kennen, en zich daarom optimaal kunnen inzetten om het zo schoon mogelijk te krijgen en houden! Ook kunnen de schoonmakers hierdoor diensten verlenen die verder gaan dan het vaste takenpakket, omdat ze het gebouw goed kennen! Voor de beste service is het dus verstandig een vast bedrijf in te huren!

 

Duurzaam schoonmaken werkt zo!

Augius doet ook aan duurzaam schoonmaken, maar wat betekent dat precies? Nou, schoonmaken gaat vaak gepaard met veel chemische middelen die ontzettend slecht zijn voor het milieu! Agius gebruikt methoden en producten die niet alleen resultaat verbeteren, maar ook de duurzaamheid verhogen. Je kunt er dus van uit gaan dat dit bedrijf een zo klein mogelijke ecologische footprint heeft! Dit vind ik erg cool, omdat niet veel schoonmaakbedrijven zich hiermee bezig houden. Ook zijn ze erg duurzaam met hun werknemers, want ze hebben enthousiaste en getalenteerde werknemers in dienst die het bedrijf goed vertegenwoordigen! Zo wordt je onderneming op een sociaal- en natuur-vriendelijke methode gereinigd, en kan iedereen vrolijker en schoner door het werkleven!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén