greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Mag ik even je aandacht voor led verlichting

Het is erg verstandig om even onderzoek te doen naar de mogelijkheden op het gebied van verlichting en om even te kijken naar de lampen waar je gebruik van maakt. Door goed onderzoek te doen ben je beter in staat om de juiste keuze te maken voor een bepaald soort verlichting. Het merendeel van de mensen besteedt geen of in ieder geval te weinig aandacht aan hun lampen en aan de verlichting van hun woning. Naar mijn mening is dat een gemiste kans, want de invloed van de verlichting op de sfeer van een woning is veel groter dan dat men denkt. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de verlichting en de lampen voor in je woning. Wanneer je nog nooit de lampen van je woning hebt vervangen, is het verstandig om hier eens naar te kijken en om daar eens wat aan te doen. Ik zal hieronder je wat meer vertellen over led verlichting en de mogelijkheden van led lampen als verlichting voor in je woning.

Verlichting voor aan het plafond

De meeste verlichting komt meestal gesproken van boven, namelijk het plafond. Het is een mooi aanzicht als je daar led inbouwspots in zou monteren. Je kunt dat goed afwerken en daar merk je niet zoveel meer van. Deze spots kunnen mooi licht produceren en je kunt deze spots handmatig aanpassen op het gebied van de felheid en instellen in allerlei kleuren. Naast dat led verlichting voor mooier licht zorgt, is het ook een stuk zuiniger op het gebied van energie. Met het oog op het milieu is het dus een verstandigere keuze om gebruik te maken van led verlichting. Maar de energiebesparingen zullen ook invloed hebben op je maandelijkse energierekeningen en dat zul je zeker gaan merken in je portemonnee. Er zijn ook nog andere opties voor plafondverlichting zoals led panelen, maar led spots zijn naar mijn mening beter geschikt voor verlichting in je woning.

En een mooie hanglamp

Naast het aanbrengen van led spots zou je ook kunnen kiezen om een mooie hanglamp te plaatsen die als blikvanger gebruikt kan worden. Vooral een authentieke hanglamp kan een grote impact hebben op de sfeer in je woning. Het is aan te raden om eens te kijken naar verschillende soorten hanglampen. Er zijn online genoeg websites met een groot aanbod van hanglampen en anders kun je ook een middagje naar een woonwinkel toe gaan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén