greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Je tuin een nieuw imago geven

Je kan een oase van rust creëren in je tuin, maar hoe doe je dat precies en wat heb je daarvoor nodig? Onderzoek heeft uitgewezen dat een natuurlijke omgeving leidt tot stressvermindering en ontspanning. Door te kijken naar het groen of er tussendoor te lopen, vindt je brein rust. Gun jezelf een nieuwe look in de tuin. Het creëert rust en ontspanning voor ziel en mind. Je komt thuis na een drukke dag en je bent opzoek naar ontspanning. Het liefst drink je even een kopje thee in je tuin, maar het is een rotzooi. Wat doe je eraan?

Ga opzoek naar fijne geluiden

Het is mooi, het is fijn, het is een watervoerende kracht die enorm veel rust en ontspanning creëert in je tuin. Het is de watertafel. Met een waterelement creëer je een oase van rust en vrede in je tuin. Zo heb je vijvers, waterschalen, waterblokken, maar ook watertafels. Dit is mijn favoriet. Je hebt de watertafel in verschillende kleuren, vormen en maten. Met maar liefst drie fonteinen heb je het rustgevende geluid van kabbelend water in je eigen achtertuin. Zo tover je je tuin om in een heerlijke plek om lekker tot rust te kunnen komen. De pomp pompt het water omhoog door de rvs-fonteinen waarna het water over de tafel heen loop en in de opvangbak terecht komt waarna de pomp het weer omhoog pompt. Zo heb je continu rust in je tuin, terwijl je heerlijk kan genieten van je thee.

De watertafel

Er zijn een aantal kernmerken van de watertafel adezz die van cortenstaal is, namelijk de watertafel vereist geen onderhoud. Dit product is gemaakt van duurzame elementen, zoals cortenstaal. Deze staalsoort heeft een prachtige roestkleur. Juist deze roestkleur zorgt voor extra stevigheid bij deze staalsoort. Cortenstaal staan bekend om de lange levensduur en is in het geheel te recyclen. Ideaal voor de duurzamelingen onder ons. De unieke watertafel past bij elke stijl. Het heeft een prachtig modern design waardoor er in iedere tuin een plek is voor deze tijdloze topper. De watertafel heeft drie fonteinen en is vorst- en weerbestendig.

Onderhoudsvrij

De watertafel is van staal en heeft daardoor verder geen onderhoud meer nodig. De roest laag hoeft niet behandeld te worden. Let er wel op dat bij vorst, je de stekker uit het stopcontact moet halen. De waterstand moet je in de winter laten zakken tot zeker 10 cm onder de rand. Een vorstvrijhouden is ook zeker aan te bevelen. Je kunt de pomp uit de watertafel halen en op een vorstvrije plek onder het water laten overwinteren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén