greenbliss.nl

Van alles over de green-lifestyle

Erg haastig tot aan het ongeluk

Het kan niet altijd goed gaan, want soms gaat er wel even wat mis. Soms zit het niet mee en heb je een slechte dag. Door file kom je te laat aan op werk of de band van je fiets is lek op het moment je hem nodig hebt. Zo had ik laatst ook zo’n slechte dag waarbij er veel dingen fout gaan. Ik had mij verslapen doordat ik mijn telefoon niet had opgeladen en zodoende mijn wekker niet is afgegaan. Snel onder de douche gesprongen en even wat broodjes klaargemaakt. Mijn kleren zaten nog in de was en heb ik niet kunnen strijken. Maar ach, ik al redelijk laat en besloot om me snel om te kleden en de fiets te pakken. Onderweg naar werk reed ik haastig, maar wel volgens de regels. Ik heb het die dag niet tot werk gered, want ik ben onderweg in een botsing terecht gekomen. Hieronder zal ik je wat meer vertellen over hoe dat gebeurd is en wat ik daarna heb gedaan.

Een harde aanrijding

Ondanks het nog aan het begin van de lente was, was het een mooie zomerse dag. Vanwege het lekkere weer besloot ik om met de fiets naar werk te gaan. Ik fiets graag en het is ook niet zo’n grote afstand waarvoor ik de auto nodig heb. Onderweg naar werk ben ik bij een rotonde geschept door een auto waardoor ik verkeerd op mijn nek ben beland. De automobilist heeft mij over het hoofd gezien, maar is na de aanrijding gelukkig wel gestopt om te kijken hoe het met mij ging. Ik kon uiteindelijk wel op eigen benen naar huis toe gaan. Wel hebben we nummers uitgewisseld om met elkaar in contact te blijven wat betreft een schadevergoeding van zijn verzekering.

Toch even langs de huisarts

Ik heb veel rust genomen en mijn nek niet belast, maar toch bleef ik pijn voelen in mijn nek bij kleine bewegingen. Ik ben een week na het ongeluk vanwege de aanhoudende nekpijn toch maar even langs de huisarts gegaan. Die heeft me doorgestuurd naar de fysiotherapeut, zodat hij er nog wat beter naar kon kijken. Daaruit bleek dat ik mijn nek ernstig had verrekt en dat ik lichamelijk letsel had overgehouden aan het ongeluk. Ik ben een aantal keer terug gekomen bij de fysiotherapeut en ik heb veel oefeningen moeten doen. Na dat traject besloot ik om actie te ondernemen wat betreft een letselschadevergoeding. Ik heb besloten naar een letselschade advocaat in Schiedam te gaan en deze persoon heeft mij ondersteund op juridisch gebied. Het proces is net begonnen, dus ik kan nog niks vertellen over de uitslag van de rechtszaak. Maar ik heb een goed gevoel en een goede hoop op een mooi resultaat. Ook volgens de advocaat heb ik een grote kans op een schadevergoeding.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 greenbliss.nl

Thema door Anders Norén